Tiina

Moi, minä olen Tiina. Minut saa innostumaan ihmisten oivalluttaminen, ja se, kun voin nähdä muutoksen asiakkaani koko olemuksessa. Saan kiksejä myös erilaisuudesta, siitä kuinka monta erilaista tapaa meillä on nähdä asiat, kohdata ilmiöt ja suhtautua niihin.

Matkani coachiksi on sisältänyt useita työpaikkoja eri toimialoilla ja erilaisissa organisaatioissa. Olen yrittänyt, epäonnistunut ja onnistunut. Mukana on ollut mindfulnessia ja enneagrammia. Kuten monilla muillakin sukupolveni edustajilla, se on sisältänyt myös henkisiä haasteita kuten työuupumusta ja masennusta.

Nämä haasteet ovat kuitenkin kuljettaneet minut tähän päivään. Olen oppinut paljon itsestäni, (työ)elämästä, ihmisistä ja johtamisesta. Olen suorittanut International Coach Federationin hyväksymän Certified Progress Coach ® -koulutuksen, jonka järjesti Suomen Coaching Instituutti.

Arvojani ovat luottamus, hyväksyntä, inhimillisyys, läsnäolo, onnellisuus ja vapaus. Autan asiakkaitani menestymään, olemaan onnellisempia, saavuttamaan tavoitteitaan ja unelmiaan, tuntemaan itsensä paremmin sekä tunnistamaan ja valjastamaan omat voimavaransa. Lähestyn ihmistä aina kokonaisuutena, eli voimme käsitellä työ-, vapaa-ajan tai perhe-elämään liittyviä teemoja. Olen asiakkaalleni myötätuntoinen kumppani, joka ei arvostele, ja johon voi luottaa.

Ole yhteydessä ja kerro tilanteestasi tai tarpeestasi, kuinka voisin olla juuri sinulle avuksi!