Palvelut

Kokemuksia coachingista

Coaching-prosessi auttoi minua ymmärtämään omia toimintamalleja, ja kuinka toimia niiden kanssa jokapäiväisessä elämässä. Uskon, että oppimistani asioista on apua haluamieni tavoitteiden saavuttamisessa. Suosittelen lämpimästi Tiinaa coachina!

Mies,

25

Muutama viikko valmennuksen jälkeen huomaan, että Tiinan kanssa käymämme asiat ovat edelleen päivittäin mielessäni.

Harjoittelin valmennusjakson aikana mm. itsemyötätunnon kohentamista ja vääristyneiden tarinoiden korjaamista. Olen toistanut itselleni ajatuksia "en osaa, en pysty, en ole tarpeeksi". Nämä ovat edelleen usein ensimmäisiä reaktioitani tilanteisiin, joissa koen haastetta tai epävarmuutta. Nyt osaan kiinnittää niihin huomiota, ja korjaan tapaa puhua itselleni.

Opin Tiinan kanssa nopeasti, millä elämän osa-alueilla voisin kehittää itseäni. En tiennyt valmennukseen saapuessani mitä haluaisin saavuttaa, mutta se selvisi ensimmäisellä kerralla. Ajattelen, analysoin ja pohdin paljon, Tiina osasi koota niistä selkeitä kokonaisuuksia, ja tarjota mielenkiintoisia harjoitteita, joista on tullut osa arkeani. Niiden avulla vertailen nyt itseäni vähemmän muihin, ja näen omat vahvuuteni realistisemmin.

Nainen,

26

Sain Tiinan valmennuksen avulla ruuhkavuosien keskelle lisää omaa aikaa tehdä niitä asioita, joista nautin ja saan voimaa. Sain tervettä itsekkyyttä, jonka avulla moni asia loksahti paikalleen. Kiitollisuus tästä hetkestä on antanut valoa tulevaisuuteen.

Tiina on valmentajana läsnäoleva, loistava kuuntelija, luotettava, ja hänen kysymyksensä ovat todella oivalluttavia. Suuri kiitos Tiinalle kaikesta, ja minulta lämmin suositus!

Kahden lapsen äiti,

32