Palvelut

ICF:n määritelmän mukaan coaching on kumppanuutta ajattelua herättävässä ja luovassa prosessissa, joka inspiroi asiakasta henkilökohtaisen ja ammatillisen potentiaalinsa täysipainoiseen hyödyntämiseen.” 

Tällä sivulla kuvaan yksityisasiakkaille tarjoamiani palveluita, kuten uravalmennus, muutosvalmennus ja elämäntapavalmennus. Sivun lopussa on myös asiakkaideni kokemuksia coachingista.

Menestyksen avaimet -uravalmennus

Koetko olevasi käännekohdassa urallasi? Onko sinulla uratavoite, jonka suuntaan haluaisit edetä, muttet oikein tiedä miten tai mistä aloittaa? Tai näyttääkö tulevaisuus sumealta, etkä oikein tiedä mitä haluaisit tehdä?

Menestyksen avaimet -uravalmennus on oman työuran suunnittelun tueksi luotu valmennus. Siinä pääset pysähtymään oman urakehityksen äärelle, ja pohtimaan valmentajan tuella tulevaisuuttasi. Valmennukseen voit tulla missä tahansa urasi vaiheessa.

Valmennustapaamisen kesto on 90 minuuttia. Usein jo yksi tapaaminen auttaa eteenpäin, mutta joissain tilanteissa useampi tapaaminen voi olla tarpeellinen.

90 minuuttia 100€

Missä sinä haluat olla tulevaisuudessa?

Hyppy tuntemattomaan -muutosvalmennus

Onko sinulla tavoite tai unelma, mutta et tiedä, kuinka saavuttaisit sen? Pidätteleekö jokin sinua tavoittelemasta sitä? Haluatko olla onnellisempi tai tyytyväisempi? Haluatko oppia hyväksymään itsesi, tai tunnistamaan ja valjastamaan omat voimavarasi? Haluatko oppia luottamaan itseesi, olla parempi työntekijä, esimies, ystävä, isä, äiti, sisko, veli, puoliso – mitä tahansa?

Hyppy tuntemattomaan -muutosvalmennus auttaa sinua tekemään haluamiasi muutoksia elämässäsi. Siinä tutkitaan asioita, jotka estävät sinua, ja etsitään asioita, jotka auttavat muutoksen tekemisessä.

4 x 90 minuuttia 360€*

Mikä on sinun muutoksesi?

Armollisuuden kautta onnellisuuteen -elämäntapamuutos

Elämäntapamuutos keskittyy sinun jaksamiseesi. Sisältö muotoutuu sinun elämäntilanteesi ja tarpeidesi mukaan, mutta tavoitteena on jonkinlainen elämäntapamuutos. Useimmiten käsiteltyjä aiheita ovat palautuminen, stressi, sosiaaliset suhteet, arvot, itsetuntemus ja itseluottamus. 

4 x 90 minuuttia 360€*

Miltä sinusta tuntuisi, jos voisit hyvin?

Kaikki hinnat sisältävät arvolisäveron 24%.

*Palveluihin kuuluu pakettihinnasta huolimatta peruutusoikeus, jonka ehdot löydät tarkemmin täältä.

Kokemuksia coachingista

Coaching-prosessi auttoi minua ymmärtämään omia toimintamalleja, ja kuinka toimia niiden kanssa jokapäiväisessä elämässä. Uskon, että oppimistani asioista on apua haluamieni tavoitteiden saavuttamisessa. Suosittelen lämpimästi Tiinaa coachina!

Mies,

25

Muutama viikko valmennuksen jälkeen huomaan, että Tiinan kanssa käymämme asiat ovat edelleen päivittäin mielessäni.

Harjoittelin valmennusjakson aikana mm. itsemyötätunnon kohentamista ja vääristyneiden tarinoiden korjaamista. Olen toistanut itselleni ajatuksia "en osaa, en pysty, en ole tarpeeksi". Nämä ovat edelleen usein ensimmäisiä reaktioitani tilanteisiin, joissa koen haastetta tai epävarmuutta. Nyt osaan kiinnittää niihin huomiota, ja korjaan tapaa puhua itselleni.

Opin Tiinan kanssa nopeasti, millä elämän osa-alueilla voisin kehittää itseäni. En tiennyt valmennukseen saapuessani mitä haluaisin saavuttaa, mutta se selvisi ensimmäisellä kerralla. Ajattelen, analysoin ja pohdin paljon, Tiina osasi koota niistä selkeitä kokonaisuuksia, ja tarjota mielenkiintoisia harjoitteita, joista on tullut osa arkeani. Niiden avulla vertailen nyt itseäni vähemmän muihin, ja näen omat vahvuuteni realistisemmin.

Nainen,

26

Sain Tiinan valmennuksen avulla ruuhkavuosien keskelle lisää omaa aikaa tehdä niitä asioita, joista nautin ja saan voimaa. Sain tervettä itsekkyyttä, jonka avulla moni asia loksahti paikalleen. Kiitollisuus tästä hetkestä on antanut valoa tulevaisuuteen.

Tiina on valmentajana läsnäoleva, loistava kuuntelija, luotettava, ja hänen kysymyksensä ovat todella oivalluttavia. Suuri kiitos Tiinalle kaikesta, ja minulta lämmin suositus!

Kahden lapsen äiti,

32